Poušť je krásná právě tím, že někde skrývá studnu

Vepřové plátky v alobalu

18. dubna 2012 v 17:30 | mysteriouswolf |  Recepty
Plátky vepřového masa naklepeme, osolíme, opepříme a okořeníme Harmonií chuti nebo kari kořením. Jednotlivé plátky balíme do alobalu:

na plátek okořeněného masa dáme 2 čtvrtky oloupaného jablka, pokapeme kečupem, přidáme kousek másla nebo trošku oleje.
Dobře zabalíme, dáme na plech a pečeme ve vyhřáté troubě 1/2 - 3/4 hodiny.
Podáváme s brambory a zeleninovou oblohou.
 

23 lidí ohodnotilo tento článek.

Anketa

Tvůj nejoblíbenější dezert je:

Palačinka 12.3% (30)
Tiramisu 21% (51)
Medovník 16% (39)
Jablečný závin 9.9% (24)
Puding 6.6% (16)
Jahody se smetanou 10.7% (26)
Kokosové řezy 8.6% (21)
Zmrzlinový pohár 8.2% (20)
jiné... 6.6% (16)

Komentáře

1 Klárka Klárka | 18. dubna 2012 v 17:44 | Reagovat

Chudáček prasátko. XDDDD :-D

2 Klárka Klárka | 18. dubna 2012 v 17:45 | Reagovat

Ale jinak díky. :D

3 LukasLongr LukasLongr | E-mail | Web | 19. dubna 2012 v 16:13 | Reagovat

Zajímalo by mě, jak to může chutnat.

4 mysteriouswolf mysteriouswolf | Web | 19. dubna 2012 v 21:16 | Reagovat

[3]:je to dobrý,někdy přidám ještě kolečka cibule a místo klasických brambor si dáme americké.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama